Με καλοκαίρια, με χειμώνες με εξεταστική και με τα μάλλινα ακόμα στο πατάρι.

Με καλοκαίρια, με χειμώνες με εξεταστική και με τα μάλλινα ακόμα στο πατάρι.

   Δημοσιεύθηκε σε: BLOG   Ημ. Δημιουργίας: 2017-09-14   Προβολές: 2513

Πάει το καλοκαίρι έφυγε , το μαύρισμα που είχαμε αποκτήσει είναι πλέον παρελθόν όπως και ο κούκλος Σουηδός που γνωρίσαμε στην Ικαρία. Παραδέξου το πως το μόνο που σε νοιάζει είναι τι νέο θα αγοράσεις για το Φθινόπωρο.

Είναι καιρός να ξεκινήσεις να συμβιβάζεσαι με την κατάσταση , το ήξερες από την αρχή άλλωστε πως θα μετανιώσεις που πέρασες όλο το καλοκαίρι χορεύοντας ακατάπαυστα από beach bar σε beach bar (τουλάχιστον φορούσες υπέροχα μαγιό ) και την "οργάνωση διαδικασιών μάθησης στο σχολείο" το μάθημα που χρωστάς δηλαδή, πίστευες πως θα το δώσει η δίδυμη αδερφή σου που είναι κρυμμένη μέσα σε ένα υγρό μπουντρούμι και διαβάζει για σένα. Έκανες λάθος όταν πίστευες πως είσαι η μόνη που σκέφτεται τα υπέροχα μποτάκια που είδε στο Instastory του clover fashion ενώ θα έπρεπε να σκέφτεται μόνο την κβαντική φυσική. Ίσως αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά είναι την νεραϊδόνονα της Σταχτοπούτας να σε ντύσει κατάλληλα για το πρώτο μάθημα της εξεταστικής , δυστυχώς όμως όσο πιθανό είναι να ξανά δεις τον κούκλο Σουηδό που γνώρισες στην Ικαρία άλλο τόσο πιθανό είναι να εμφανιστεί η παχουλή Νεραϊδόνονα της Σταχτοπούτας. Και έρχομαι και ερωτώ... "και εμείς τι κάνουμε ;; μπρίκια κολλάμε ;;" Θα στα πω όμως τσάκα τσάκα για να συνεχίσεις το διάβασμα. Νούμερο 1: (οπωσδήποτε ) Το πλεκτό μαύρο σύνολο με ρίγα είναι ένα σύνολο που δηλώνει ολοφάνερα ότι πέρασες ένα υπέροχο καλοκαίρι , τονίζει την αυτοπεποίθηση σου και δείχνει ξεκάθαρα στον εξεταστή ότι έχεις γενικά την αίσθηση.

Βρείτε το σύνολο εδώ : https://goo.gl/TaK4eu   

                                     https://goo.gl/snM1pt  


                                   

Νούμερο 2: (γιατί μπορείς) Το μαύρο T-shirt με βολάν είναι μια μπλούζα που τολμάς να φορέσεις μόνο εσύ Υ.Γ. (Μην την φορέσεις αν είσαι αδιάβαστη)

Βρείτε το σύνολο εδώ : 
https://goo.gl/Jhs3AW

Νούμερο 3:(επειδή το χρειάζεσαι) Το πλεκτό φόρεμα με κρόσσια θα το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, με αθλητικά ,με mary jane platformes, με converse και με ακρογιαλιές δειλινά και σκλαβωμένη για πάντα κρατούνε την δόλια καρδιά. Υπάρχει σε μαύρο και σε κόκκινο , βάζω όμως στοίχημα πως θα το αγοράσεις το μαύρο γιατί το κόκκινο δεν θα κάθεται καλά πάνω σου, αλλά έτσι είναι η μόδα μανδάμ ρουφηχθείτε λίγο.

Βρείτε το σύνολο εδώ : https://goo.gl/H2JDK8

                                    https://goo.gl/NcNiMk