ΚΟΛΙΕ GREEN- ΣΕΟΥΛ

ΚΟΛΙΕ GREEN- ΣΕΟΥΛ
ΚΟΛΙΕ GREEN- ΣΕΟΥΛ

ΚΟΛΙΕ GREEN- ΣΕΟΥΛ

  • 25,50€

  • Κωδικός Προϊόντος: JLR9981 - SEOUL
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Κολιέ πράσινο από ατσάλι, συμπεριλαμβάνεται η αλυσίδα.

SEOUL - KOREA
Η Σεούλ είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Κορέας. Το όνομά της πόλης προέρχεται από την αρχαία κορεατική λέξη Σόραμπολ ή Σόμπολ που σημαίνει η "κύρια πόλη".Η Σεούλ αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα μέρη για την νυχτερινή της ζωή. Η πόλη 'δεν κοιμάται', τα μπαρ,
τα εστιατόρια και κάθε λογής μαγαζί είναι ανοιχτά 24 ώρες. Οι δρόμοι της είναι πλημμυρισμένοι από κόσμο που βγαίνει έξω για να διασκεδάσει.Από το ντεμπούτο του συγκροτήματος Big Bang μέχρι και σήμερα ο frontman της μπάντας G Dragon( Kwon Jiyong) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon της Κορέας.
Οι επιλογές του G Dragon συμπεριλαμβάνουν δημιουργίες τόσο του Alexander McQueen όσο και του Οίκου Chanel. Γενικά, το συγκεκριμένο συγκρότημα λόγω των ενδυματολογικών επιλογών του αποτελεί σύμβολο της μόδας και παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους της Κορέας.

Η αποστολή και η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η αλλαγή του προϊόντος γίνεται δωρεάν.

Σημείωση: Στα ρούχα που δεν υπάρχει επιλογή μεγέθους, εννοείται ως μέγεθος το one size το οποίο καλύπτει από S μέχρι XL (εκτός και αν δηλωθεί διαφορετικά παραπάνω). Για να δείτε τον πίνακα μεγεθών πατήστε εδώ.