Πολιτική Απορρήτου

/
Πολιτική Απορρήτου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγει η ιστοσελίδα www.cloverfashion.gr, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της. Επίσης, η παρούσα σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών από το www.cloverfashion.gr  προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες με αυτό. Η παρούσα σύμβαση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών / μελών του www.cloverfashion.gr  και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία του www.cloverfashion.gr. Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες,  συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το www.cloverfashion.gr  δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών,  επιλογών και περιεχομένων του www.cloverfashion.gr  στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το www.cloverfashion.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα: όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του, όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του και όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του. Το www.cloverfashion.gr  χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τρεις γενικούς λόγους: την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών / χρηστών του και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, ούτως ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των πελατών / χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του www.cloverfashion.gr  την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων. Το www.cloverfashion.gr  δεν αποθηκεύει στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί και κατά οποιοδήποτε τρόπο τα οικονομικά στοιχεία των πελατών της (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών).

ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το www.cloverfashion.gr  δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ οποιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του www.cloverfashion.gr  σε κανένα τρίτο φορέα, παρά μόνο εφόσον: Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το www.cloverfashion.gr  καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών / μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που  συνεργάζονται με το www.cloverfashion.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά  δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του www.cloverfashion.gr  καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που  είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το www.cloverfashion.gr Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

COOKIES

Αυτή η πολιτική απορρήτου ορίζει τον τρόπο διαχείρισης και προστασίας των πληροφοριών που υποβάλετε και δίνετε, όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα του www.cloverfashion.gr. Το www.cloverfashion.gr δεσμεύεται να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Σε περίπτωση που σας ζητήσουμε να δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες οι οποίες υποδεικνύουν το ποιός/ποια είστε, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Το www.cloverfashion.gr μπορεί να αλλάξει αυτήν την πολιτική απορρήτου, ενημερώνοντας έγκαιρα το σχετικό άρθρο στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη δική σας διασφάλιση, θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με τις εκάστοτε αλλαγές.

Συλλογή πληροφοριών

Μπορούμε να συλλέξουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • όνομα
  • πληροφορίες επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • δημογραφικές πληροφορίες, όπως ταχυδρομικός κώδικας, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα
  • άλλες πληροφορίες σχετικές με έρευνες πελατών ή / και προσφορές

Χρήση των πληροφοριών

Η συλλογή των παραπάνω πληροφοριών γίνεται με σκοπό την κατανόηση των αναγκών σας, την παροχή μιας πιο ολοκληρωμένης υπηρεσίας και ειδικότερα για τους ακόλουθους λόγους:

  • Εσωτερική τήρηση αρχείων.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Μπορούμε να στέλνουμε περιοδικά διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμες χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει.
  • Από καιρό σε καιρό, μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας αγοράς. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε τον ιστότοπο ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.

Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Προκειμένου να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε στο διαδίκτυο.

Χρήση cookies

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο ζητάει την άδεια να τοποθετηθεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Αφού συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται και το cookie βοηθά στην ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστού ή σας ενημερώνει όταν επισκέπτεστε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Τα cookies επιτρέπουν στις εφαρμογές ιστού να ανταποκρίνονται σε εσάς εξατομικευμένα. Η εφαρμογή μπορεί να προσαρμόσει τις λειτουργίες σύμφωνα με τις ανάγκες, τις επιλογές και τις αντιπάθειές σας, συγκεντρώνοντας πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να καταγράψουμε και να προσδιορίσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε τα δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων και να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας για να τον προσαρμόσουμε στις ανάγκες των πελατών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για λόγους στατιστικής ανάλυσης και στη συνέχεια τα δεδομένα αφαιρούνται από το σύστημα.

Συνολικά, τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε έναν καλύτερο ιστότοπο, επιτρέποντάς μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θεωρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie σε καμία περίπτωση δεν μας δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε πληροφορία για εσάς, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε αποδοχή ή απόρριψη των cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookies, αν προτιμάτε. Αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να επωφεληθείτε πλήρως από τον ιστότοπο.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ενδιαφέροντος. Ωστόσο, μόλις χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους για να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και ευθύνη για τους άλλους ιστότοπους. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε κατά την επίσκεψη σε τέτοιους ιστότοπους και οι εν λόγω ιστότοποι δεν διέπονται από αυτήν τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εξετάσετε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων που ισχύει για τον εν λόγω ιστότοπο.

Έλεγχος προσωπικών στοιχείων

Μπορείτε να επιλέξετε να περιορίσετε τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών με τους ακόλουθους τρόπους:

  • όποτε σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα στον ιστότοπο, αναζητήστε το πλαίσιο στο οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ για να δηλώσετε ότι δεν θέλετε οι πληροφορίες να χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε, για σκοπούς μάρκετινγκ.
  • εάν έχετε συμφωνήσει προηγουμένως να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς μάρκετινγκ, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

Δεν θα πωλήσουμε, διανείμουμε ή κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους εκτός αν έχουμε την άδειά σας ή απαιτηθεί σύμφωνα με νόμιμες διαδικασίες. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας στείλουμε διαφημιστικά στοιχεία σχετικά με τρίτα μέρη, τα οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να σας φανούν ενδιαφέροντα, εάν μας πείτε ότι επιθυμείτε να συμβεί αυτό.

Μπορείτε να ζητήσετε λεπτομέρειες σχετικά με τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε σχετικά με εσάς σύμφωνα με το Data Protection Act 1998. Θα καταβληθεί μικρή χρέωση. Αν θα θέλατε αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρήσαμε, παρακαλούμε να το αναφέρετε στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Εάν πιστεύετε ότι τυχόν πληροφορίες που διατηρούμε, είναι εσφαλμένες ή ελλιπείς, παρακαλούμε γράψτε μας ή στείλτε μας σχετικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο το συντομότερο δυνατό, στην διεύθυνση [email protected] Θα διορθώσουμε αμέσως οποιαδήποτε πληροφορία διαπιστώθηκε ότι είναι εσφαλμένη.

IP ADDRESSES

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο www.cloverfashion.gr  κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και εφαρμογή δικλείδων ασφαλείας.

ΔΕΣΜΟΙ  (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ SITES

Το www.cloverfashion.gr  μπορεί να περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το www.cloverfashion.gr  για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν .

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του www.cloverfashion.gr  υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το www.cloverfashion.gr  διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του www.cloverfashion.gr

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΟ;

...Εμείς δεν μπορούμε ...

Εγγράψου τώρα για να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα, τις συλλογές και τάσεις καθώς και για να λαμβάνεις τα εκπτωτικά μας κουπόνια. Η εγγραφή διαρκεί μόνο ένα λεπτό και θα σου δώσουμε 5 € έκπτωση στην επόμενή σου αγορά. Όταν είσαι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα, πάντα αισθάνεται υπέροχα, συμφωνείς;